The sound of April

_Q3A9945_Isabell+N+Wedin_webb

_Q3A9846_IsabellNWedin_webb

_Q3A0512_IsabellNWedin_webb

Jag bestämde mig reda i Mars för att skapa en ny spellista för varje månad nu när jag är föräldraledig.
I vanliga fall är jag en sådan som spelar sönder musik, och sällan tar jag mig tid att upptäcka nya artister. Oftast lyssnar jag på Bob Dylan, Neil Young, Stones, Fleetwood Mac osv, lite beroende på sinnesstämning.  Jag tycker även om endel svenska artister, framförallt de som jag tycker är starka låtskrivare, främst Lars Winnerbäck, Ulf Lundell, Peter Lemarc och Lisa Ekdahl.
Hur som hellst, jag lyssnar alltid på musik när jag skriver och de är de låtlistor som jag skapat i samband med de stunderna som jag tänkte dela med mig av.
Här är april.

The sound of April

De vackra bilderna har Isabell N Wedin tagit.
Den fantastiska klänningen i skiraste indisk bomull har jag faktiskt givit till just Isabell, men jag har några liknande exemplar som väntar på nya ägare.
Snart är jag ikapp, och då finner ni dem här på Odd Lovin’.

Share this postLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *